Hodnocení obchodu

4,6 11 hodnocení
Přidat hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora | 15.6.2019
Mám objednané asi měsic na dobírku a nic se neděje to jsem měla jako dárek ,naštěsti neplatím předem -ale i tak ........
R Avatar autora | 14.6.2019
Objednávka byla zaplacená, ale nic nedorazilo, obchod nekomunikuje. Nedoporučuji!
Avatar autora | 2.5.2019
Spokojená
Avatar autora | 2.5.2019
vše proběhlo v pořádku, obrázek došel postou
Avatar autora | 1.5.2019
+ +

Je to dárek, ne zkoušel, ale vypadá hezky.
Avatar autora | 1.5.2019
+ v pořádku
+ Hezký obrázek

Bylo doručeno v čas, kompletní, bez problém.
Avatar autora | 29.4.2019
+ Velmi vstřícný přístup. Zároveň i časově vytvořili květinu dříve než byl původně stanovený termín.

M Avatar autora | 18.4.2019
Rychlé doručení. Plátno bylo nataženo na silném dřevěném rámu. Velmi kvalitní plátno a obrysy dobře vytištěny. Určitě si objednám další.
HU Avatar autora | 18.4.2019
Obraz dorazil v předpokládaný termín a jako velkou výhodu vidím rozmanitost výběru obrazů ke koupi. Malování podle čísel je skvělá možnost jak si odpočinout a perfektně vyplní nudné a nevyužité hodiny doma.
Avatar autora | 31.3.2019
+ Úžasný obraz, doručení do pár dnů

Obraz je opravdu nádherný! Už jsme začali vybarvovat a jsme velmi spokojení
Avatar autora | 13.3.2019
+ Mnoho motivů
+ Dobré ceny
+ Možnosti dopravy
+ Vstřícné jednání
- Mnoho motivů není skladem
- Dlouhá doba dodání

Avatar autora | 27.12.2018
Obraz je moc krásný, dcera má z něho radost a baví ji malovat.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 12

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.