Hodnocení obchodu

3,3 63 hodnocení
5
35x
4
0x
3
1x
2
1x
1
26x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martina | 15.2.2021
Objednávala jsem u Kreasvět přes Slevomat v listopadu. Zboží nedorazilo, peníze nikde. Jediný, kdo se mnou komunikoval, byl Slevomat. Prý mají sami problém s komunikací s obchodem - prý se tu měnil majitel. Nicméně, dočkala jsem se kompenzace u Slevomatu v podobě kreditů stejné částky, kterou jsem zaplatila.
D Avatar autora Dana | 5.2.2021
Mam uplne stejnou zkusenost. Zbozi zaplaceno v listopadu a do dnes ho nemam, ani penize. Nekomunikuji.
IJ Avatar autora Iveta Janouchová | 3.2.2021
Příšerné jednání - a to žádné. Obraz zaplacen (polovina prosince - mělo být jako dárek) a od té doby neodpovídají na emaily ani nezvedají telefony. Nic neobjednávejte a hlavně neplaťte!
Avatar autora Lenka Šperlingová | 13.1.2021
Podvodníci, pozor na ně. Nic jim neplaťe, nevrátili mi peníze a neberou telefony!
JV Avatar autora Jana Vejnarová | 6.1.2021
Hrůza!!!! Taky jsem nalítla, zaplaceno 22.11.2020. Měl to být dárek na vánoce, pro dceru. Vůbec nekomunikují!
O Avatar autora Olga | 5.1.2021
28.11.2020 objednáno a zaplaceno zboží,které mi doposud nedošlo.Nereagujou na meily a neberou ani telefóny.Nic u nich neobjednávejte a hlavně neplaťte.
Z Avatar autora Zuzka | 3.1.2021
Objednávala jsem 14. 11. 1.12 předáno dopravci ale po rozkliknutí nebylo zbozi předáno dopravci.... Dokonce mě paní někdy 10.12. Zvedla telefon. Omlouvala se že letěla v nemocnici s koronou že má v obchodě mnoho průšvihu že si je toho vědoma ale ujistovala mě že vše dorazí do vanoc... Nedorazilo... Ale 27.11 mě na ucet přistála částka kterou jsem předem platila. Takže pro všechny aspoň naděje vrácení peněz. Pokud paní opravdu zničil koronak tak je mi ji upřímně líto. Ale aspoň by mohla napsat na soc. Sítě omlouvám se koronak... Myslím že v dnešní době by každý pochopil opoždění akorát to chce říct pravdu
VU Avatar autora Vendula Urbásková | 31.12.2020
Nejsem spokojená, v polovině listopadu jsem objednala zboží, nikdo neodpovídá na maily.Jediné štěstí,že jsem nic dopředu neplatila.Už zde nic neobjednám,tím jsem si jista
MK Avatar autora Michal Kupčík | 30.12.2020
Dárek zaplacený a nikdo se neozývá.
PK Avatar autora Petra Kratejlová | 22.12.2020
Bohužel se musím přidat, zboží již dávno zaplacené, nikdo mi nebere telefon :o( a zboží stále nikde.
GD Avatar autora Gita Dudová | 22.12.2020
Musím se přidat, dárek objednaný zaplacený a nikdo mě nezvedá telefon a nereagují! Mrzí mě to!
E Avatar autora Eva | 19.12.2020
Bohužel musím napsat svou negativní zkušenost ???? s paní jsem domlouvala poměrně dlouho návrh obrázku dle foto, vše jsme řešili v pohodě přes instagram, pak mělo dojít na poslání obrázku na dobírku, plus jsem objednala dalších 10 kusů obrázků z jejich webu objednávku za necelých 7.000 tis.. S paní jsme vše normálně komunikovali..pak jsem jim za týden volala, jak to vypadá, jiná paní s přízvukem mi normálně odsouhlasila, že moji objednávku mají a zítra posílají. Pořád nic nedorazilo ani dopravce od nich nic neobdržel. Bohužel nejsem jediná, které se toto stalo, stačí se podívat na jejich fb. A přitom v létě mi od nich dorazil obrázek v pořádku. Nerozumím, proč někdo má potřebu, takhle vše do detailu domlouvat, když ví, že obrázky půjdou na dobírku, takže žádný peníze neuvidí ????‍♀️. Kdyby aspoň napsali, nestíháme, obrázky bohužel neuděláme. ????‍♀️ Takhle člověk musí na poslední chvíli shánět jiné dárky. Od posledního rozhovoru, kdy jsem po paní chtěla číslo zásilky nekomunikují, telefon nezvedají.
HK Avatar autora Helena Koutná | 16.12.2020
29.11.2020 mi byla vyřízena objednávka.1.12.2020 bylo " předáno k přepravě"... přepravce ani zasilkovna balíček nedostala.Stale je v Kreatsvet.Telefon nezvedají.
TS Avatar autora Tereza Sládková | 16.12.2020
Z 9.11. stále nemám svou objednávku. Obchod vůbec nebere telefon, nic. Sice chápu, že je předvánoční čas a že je vše teď složitější, ale stačilo by zvednout telefon. Škoda, že se vytratila lidskost.
Avatar autora Kateřina Šrotýřová | 15.12.2020
Aktualizuji recenzi ze 7.12.2020 - včera jsem obrazy obdržela - ty, které jsem si objednala a i barvy vypadají OK. Vše dobře zabalené a u lehčího obrázku, který mám jako dárek pro malou neteř, mám dokonce navíc přibalený stejný obrázek na vymalování, ale tentokrát na papíru :) Na dodání jsem sice čekala 41dní, ale dočkala jsem se :)
J Avatar autora Jana | 14.12.2020
Tak teď teprve čtu tato hodnocení, jsem na tom stejně, objednala jsem 7.12.2020, přišel potvrzovací e-mail a pak už nic, žádná reakce na e-mail, telefon, naštěstí jsem nezaplatila, ale mrzí mě to, že jsem chtěla jako dárek.
L Avatar autora Linda | 11.12.2020
Tak bohužel jsem objednala, aniž bych si přečetla hodnocení. Objednáno už před měsícem, zaplaceno a reakce na e-mail, co je s mojí objednávkou, že bych jí potřebovala do Vánoc, žádná. Zatím moje první špatná zkušenost při nákupu přes internet a doufám, že mi alespoň vrátí peníze.
A Avatar autora Anna | 10.12.2020
Není to ani na jednu hvězdičku. Obchod nereaguje na telefony ani email. Čekám již přes měsíc. Do dvou dnů od objednání jsem měla dostat emailem návrh a schválit ho. Doteď mi nic nepřišlo a stále nereagují. Nejhorší zkušenost, nedoporučuji!
K Avatar autora Kateřina | 7.12.2020
Bohuzel se musim pridat se spatnou recenzi. Loni jsem objednavala pres Slevomat a zbozi prislo do tydne v poradku. Letos jsem objednala 5.11.2020, po 14 dnech jsem se snazila dovolat, psala jsem mail a zcela bez reakci. 1.12.2020 mi prisel mail ze objednavka vyrizena, dle dat ze Zasilkovny.cz ale stale cekaji na dodani zbozi od obchodnika a dnes, 7.12.2020 mi prisla zadost na hodnoceni obchodu?! Pokud by komunikovali, dokazi pochopit zpozdeni dodavky zbozi nebo technicke problemy, ale pro ignoraci pochopeni nemam!! 2* davam jen diky dobre zkusenosti z lonska!
K Avatar autora Kateřina | 4.12.2020
NEDOPORUČUJI! Objednávala jsem skoro před měsícem, po týdnu jsem psala email firmě email jak to vypadá, nikdo nereaguje, telefony nezvedá a na sociálních sítích ignor. Psala jsem o vrácení peněz, pokud do 14 dní nedorazí, obrátím se na Českou obchodní inspekci a to i s lidmi, kteří si stěžují na sociálních sítích a těch není zrovna málo. Nejvíc mě jako zákazníka naštve ignorování jakékoliv odpovědi. Tady opravdu nefungují.