Hodnocení obchodu

4,2 33 hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Romana | 10.11.2020
Jsem velmi nespokojena. Objednávka proběhla a byla zaplacena před 35 dny a zatím nedorazila. Nemám zboží ani peníze nazpět. Obchod se mnou nekomunikuje, nereaguje na emaily.
VO Avatar autora Veronika Ovčačíková | 3.11.2020
Mám už objednáno více jak měsíc a stále zboží nedorazilo, peníze mi také nebyly vráceny a nikdo se mnou nekomunikuje. Nedoporučuji!!!
TZ Avatar autora Tereza Zadražilova | 22.10.2020
Mám už 14 dní objednaný obraz, nikdo se mnou nekomunikuje, psala jsem už dva maily, obě telefonní čísla nikdo nezveda! Jediné co mi došlo, že zásilková potvrzuje, že bude přebírat zboží a zatím od dodavatele žádná odezva.
S Avatar autora Sasha | 7.9.2020
Špatná komunikace, nerozuměla jsem co ten na druhé straně píše. Zboží dorazilo bez některých barev. Nedoporučuji.
E Avatar autora Eliška | 10.6.2020
Všechno přišlo v pořádku, kvalitně abalené, barvy vypadají moc hezky. Akorát dva ze štětců byly trochu roztřepené na koncích, což se ale dalo spravit zastřihnutím.
Z Avatar autora Zuzana | 7.6.2020
Všetko prebehlo v najlepšom poriadku. Rýchlo a tak ako sa patrí, môžem len odporučiť.
R Avatar autora Renata | 4.6.2020
Zboží objednáno a zaplaceno 29.2.přes Slevomat, bylo skladem a přišlo mi teď po více než 3 měsících. Na můj email nikdo neodpověděl doteď, slevomatu se vyjádřili, že nemají díky pandemii koronaviru dodávku barev z Číny, přitom zboží bylo při objednávce skladem. Doteď se ani nikdo neozval, že by se omluvili (rozumím situaci, kdy byly obchody zavřené atd). A největší sranda je, že motiv obrazu, který mi přišel, je úplně jiný, než jsem objednala! Tak teď jako co? Na vlastní náklady budu zase posílat zpět? Komunikace se zákazníkem - no comment. Myslím, že za tři měsíce už chvilka na odpověď byla, ale nikdo nemá ani snahu. Slevomatu se vymlouvali, že jsem psala na mail do skladu, kde nikdo není (byl to jejich kontaktní mail z webu), pak že do pátku posílají (to už je přes 2 měsíce), a zásilkovně dali avízo, že mi budou posílat zásilku před cca 3 týdny a přišla na pobočku až před 2 dny.
V Avatar autora Vladyslava | 18.5.2020
Když jsem ztratila štětce a napsala jsem do Kreasvětu, tak mi je ihned poslali , a to zadarmo. Rychle doručení. Jsem velmi spokojena. Doporučuji :)
Avatar autora | 18.2.2020
rychlost dodání
Z Avatar autora Zuzana | 18.1.2020
Velice rychlé vyřízení a dobrá kvalita. Velká spokojenost. Potěšilo by mne zařazení více motivů zaměřené na detail a větších rozměrů rámu.
Avatar autora | 17.1.2020
+ Rychlé dodání
+ 100% stav

L Avatar autora Luky | 15.1.2020
keďže je to darček neviem posúdiť ale vyzerá to teda fakt mega
Avatar autora | 15.1.2020
+ Rychlost dodání, pečlivě zabaleno, spokojenost.

J Avatar autora Jiřina | 13.12.2019
Rychlé dodání, spokojenost
SS Avatar autora Silvie Soukupová | 13.12.2019
Vše bylo rychlé a v pořádku.
VL Avatar autora Veronika Ležáková | 23.10.2019
Ano, vše v pořádku došlo. Budeme otevírat až na Vánoce, takže nemohu napsat nic přímo k hodnocení produktu.
Avatar autora | 16.10.2019
Objednala jsem poprvé,
Avatar autora | 9.9.2019
+ Perfektní jednání, paní mi ještě sama volala a nabízela výhodnou akci, které jsem využila. Mohu jen doporučit!

MK Avatar autora Michaela Krajickova | 27.8.2019
Uzasny relax ☺️
Avatar autora | 27.8.2019
jsem maximálně spokojena, jak se sortimentem, tak s dodáním