Hodnocení obchodu

4,5 30 hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Sasha | 7.9.2020
Špatná komunikace, nerozuměla jsem co ten na druhé straně píše. Zboží dorazilo bez některých barev. Nedoporučuji.
E Avatar autora Eliška | 10.6.2020
Všechno přišlo v pořádku, kvalitně abalené, barvy vypadají moc hezky. Akorát dva ze štětců byly trochu roztřepené na koncích, což se ale dalo spravit zastřihnutím.
Z Avatar autora Zuzana | 7.6.2020
Všetko prebehlo v najlepšom poriadku. Rýchlo a tak ako sa patrí, môžem len odporučiť.
R Avatar autora Renata | 4.6.2020
Zboží objednáno a zaplaceno 29.2.přes Slevomat, bylo skladem a přišlo mi teď po více než 3 měsících. Na můj email nikdo neodpověděl doteď, slevomatu se vyjádřili, že nemají díky pandemii koronaviru dodávku barev z Číny, přitom zboží bylo při objednávce skladem. Doteď se ani nikdo neozval, že by se omluvili (rozumím situaci, kdy byly obchody zavřené atd). A největší sranda je, že motiv obrazu, který mi přišel, je úplně jiný, než jsem objednala! Tak teď jako co? Na vlastní náklady budu zase posílat zpět? Komunikace se zákazníkem - no comment. Myslím, že za tři měsíce už chvilka na odpověď byla, ale nikdo nemá ani snahu. Slevomatu se vymlouvali, že jsem psala na mail do skladu, kde nikdo není (byl to jejich kontaktní mail z webu), pak že do pátku posílají (to už je přes 2 měsíce), a zásilkovně dali avízo, že mi budou posílat zásilku před cca 3 týdny a přišla na pobočku až před 2 dny.
V Avatar autora Vladyslava | 18.5.2020
Když jsem ztratila štětce a napsala jsem do Kreasvětu, tak mi je ihned poslali , a to zadarmo. Rychle doručení. Jsem velmi spokojena. Doporučuji :)
Avatar autora | 18.2.2020
rychlost dodání
Z Avatar autora Zuzana | 18.1.2020
Velice rychlé vyřízení a dobrá kvalita. Velká spokojenost. Potěšilo by mne zařazení více motivů zaměřené na detail a větších rozměrů rámu.
Avatar autora | 17.1.2020
+ Rychlé dodání
+ 100% stav

L Avatar autora Luky | 15.1.2020
keďže je to darček neviem posúdiť ale vyzerá to teda fakt mega
Avatar autora | 15.1.2020
+ Rychlost dodání, pečlivě zabaleno, spokojenost.

J Avatar autora Jiřina | 13.12.2019
Rychlé dodání, spokojenost
SS Avatar autora Silvie Soukupová | 13.12.2019
Vše bylo rychlé a v pořádku.
VL Avatar autora Veronika Ležáková | 23.10.2019
Ano, vše v pořádku došlo. Budeme otevírat až na Vánoce, takže nemohu napsat nic přímo k hodnocení produktu.
Avatar autora | 16.10.2019
Objednala jsem poprvé,
Avatar autora | 9.9.2019
+ Perfektní jednání, paní mi ještě sama volala a nabízela výhodnou akci, které jsem využila. Mohu jen doporučit!

MK Avatar autora Michaela Krajickova | 27.8.2019
Uzasny relax ☺️
Avatar autora | 27.8.2019
jsem maximálně spokojena, jak se sortimentem, tak s dodáním
V Avatar autora Vladka | 15.6.2019
Mám objednané asi měsic na dobírku a nic se neděje to jsem měla jako dárek ,naštěsti neplatím předem -ale i tak ........
R Avatar autora Renata | 14.6.2019
Objednávka byla zaplacená, ale nic nedorazilo, obchod nekomunikuje. Nedoporučuji!
Avatar autora | 27.5.2019
Zboží mělo být doručeno na konkrétní termín, což se nestalo. Po několika volání mi bylo řečeno, že na objednávku zapomněli a hned posílají. Mělo být doručeno v pondělí, ale opět nic nepřišlo..