Hodnocení obchodu

4,7 26 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 6.3.2020
S tímto obchodem jak bych to nazvala jsem si připadala jak v Jiřikově vidění....po 14dnech nic peníze zboží nikde....po týdnu mi bylo sděleno že zboží má přepravce ...což nevím kde další týden s tím pan přepravce jezdil ...jediné co mě napadá že si mé zboží nechal a vymalovává si to po večerech....paní z těchto stránek na info lince sprvu komunikovala...sdělila mi že se optá kde se zboží nachází a měla mi následující den zavolat a informovat...což se tak nestalo po té další den jsem xxx krát volala nejdříve paní nemohla mluvit a když už mi to konečně zvedla pravila mi že mě neslyší a nemá signál ...což chápu ale nechápu že další volání už absolutně nikdo neraguje a ani nemá snahu to řešit....Takže nemám ani peníze ani zboží....takže řídit se heslem "Náš zákazník náš pán" by se tato společnost rozhodně řídit neměla........
Avatar autora | 18.2.2020
rychlost dodání
Z Avatar autora Zuzana | 18.1.2020
Velice rychlé vyřízení a dobrá kvalita. Velká spokojenost. Potěšilo by mne zařazení více motivů zaměřené na detail a větších rozměrů rámu.
Avatar autora | 17.1.2020
+ Rychlé dodání
+ 100% stav

L Avatar autora Luky | 15.1.2020
keďže je to darček neviem posúdiť ale vyzerá to teda fakt mega
Avatar autora | 15.1.2020
+ Rychlost dodání, pečlivě zabaleno, spokojenost.

J Avatar autora Jiřina | 13.12.2019
Rychlé dodání, spokojenost
SS Avatar autora Silvie Soukupová | 13.12.2019
Vše bylo rychlé a v pořádku.
VL Avatar autora Veronika Ležáková | 23.10.2019
Ano, vše v pořádku došlo. Budeme otevírat až na Vánoce, takže nemohu napsat nic přímo k hodnocení produktu.
Avatar autora | 16.10.2019
Objednala jsem poprvé,
Avatar autora | 9.9.2019
+ Perfektní jednání, paní mi ještě sama volala a nabízela výhodnou akci, které jsem využila. Mohu jen doporučit!

MK Avatar autora Michaela Krajickova | 27.8.2019
Uzasny relax ☺️
Avatar autora | 27.8.2019
jsem maximálně spokojena, jak se sortimentem, tak s dodáním
V Avatar autora Vladka | 15.6.2019
Mám objednané asi měsic na dobírku a nic se neděje to jsem měla jako dárek ,naštěsti neplatím předem -ale i tak ........
R Avatar autora Renata | 14.6.2019
Objednávka byla zaplacená, ale nic nedorazilo, obchod nekomunikuje. Nedoporučuji!
Avatar autora | 27.5.2019
Zboží mělo být doručeno na konkrétní termín, což se nestalo. Po několika volání mi bylo řečeno, že na objednávku zapomněli a hned posílají. Mělo být doručeno v pondělí, ale opět nic nepřišlo..
Avatar autora | 11.5.2019
+ Velmi ochotný a vstřícný přístup.

Avatar autora | 2.5.2019
Spokojená
Avatar autora | 2.5.2019
vše proběhlo v pořádku, obrázek došel postou
Avatar autora | 1.5.2019
+ +

Je to dárek, ne zkoušel, ale vypadá hezky.